GA JIJ VOOR EEN
CARRIERE IN DE
BUITENLUCHT?

Nog geen idee wat je wil worden?

Studeren? Al die theorie, het leren, de vele schriftelijke opdrachten en examens. Een opleiding in die vorm is niets voor jou. Jij bent een doener en wilt aan de slag maar ook iets bijdragen. Geld verdienen en gemotiveerd worden om het maximale uit jezelf te halen. Dingen leren waar je écht iets aan hebt. Maar voor jou is vrije tijd ook belangrijk. Klopt dat? Dan is de hoveniersopleiding bij de GreenCademy zeker iets voor jou. Geld verdienen, fijne collega’s, hard werken, een uniek vak leren én online studeren. En dit allemaal tegelijk. Het allermooiste: je kunt morgen beginnen!

Bij de GreenCademy zit je niet in een collegezaal. Je leert alles in de praktijk bij een hoveniersbedrijf bij jou in de buurt. Daarnaast heb je toegang tot de unieke online Academy. Daar vind je al het video lesmateriaal. Als je niet langer leerplichtig bent, kun jij direct de opleiding tot hovenier volgen, wanneer en waar jij wilt. Toetsing vindt plaats in de praktijk en via online examenmomenten. Heb je na 2 jaar alles doorlopen? Dan ontvang je een certificaat van de GreenCademy en kun je officieel aan de slag als hovenier. Jij kunt dan zelfstandig projecten van A tot Z realiseren en doorgroeien tot een meesterhovenier.

de GreenCademy
dichtbij je natuur

Vakmanschap
in hart en nieren

Hoe ziet een dag als hovenier eruit?

Geen dag is eigenlijk hetzelfde; het hoveniersvak is ontzettend breed, maar dit ga je allemaal leren bij de GreenCademy. Om je een beeld te geven van een dag als groenprofessional: rond 6:45 uur meld je je bij het hoveniersbedrijf. Hier hoor je met welke meesterhovenier je gaat meelopen en wat er op het programma staat. Dit kan of het aanleggen van een nieuwe tuin zijn of het onderhouden van een bestaande. Ondertussen leer je alles over onder andere bouwkunde en timmerwerk, verhardingen, (be)planten, ziekte en plagen, materiaalkeuzes, meet methoden, dak- en geveltuinen, gazon, vijvers etc. etc. Tussendoor is er uiteraard genoeg tijd voor een goede kop koffie en gezelligheid met collega’s. Rond 16.00 uur zit de dag erop en rijd je terug naar het hoveniersbedrijf.

In de avond of in het weekend bekijk je één of meerdere instructievideo’s van de GreenCademy om zo je kennis te vergroten.

Kortom: Je leert je theorie online, deze kun je samen met je meesterhovenier direct toepassen in de praktijk. Hoe sneller je leert, hoe eerder je volledig mee kan werken als aanleg- of onderhoudshovenier.

Daarom kies je voor een hoveniersopleiding bij de GreenCademy:

GA VOOR EEN
UNIEKE CARRIERE IN
DE BUITENLUCHT

Eerder gerealiseerde projecten

Staat jouw project hier binnenkort ook tussen?

Geïnteresseerd?

Goed te horen! Hoe nu verder? Laat je gegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen contact met je op. Ook kun je met ons in gesprek over al je vragen en wensen.