wij zijn greencademy

Gespecialiseerd in het opleiden van vakmensen

Waar we groen onderwijs flexibel en toegankelijk maken. Onze opleidingen zijn ontworpen om je de controle te geven over je leerproces, afgestemd op jouw levensstijl en carrièrebehoeften.

Op ons platform leer je alle nodige vakkennis om een vakbekwaam hovenier te worden, helemaal in je eigen tempo.

Flexibel leren

Flexibiliteit met ons online leerplatform. Studeren waar en wanneer je maar wilt, perfect voor iedereen die hun educatie willen integreren in hun "drukke" leven.

Deskundige docenten

Onze docenten zijn experts in hun velden, met een diepe passie voor het groen. Zij delen hun kennis om jou te transformeren in een volwaardige groenprofessional.

Toekomstgericht

We blijven vooroplopen in het vak door onze lesmaterialen constant te vernieuwen. Leer de nieuwste methoden en trends binnen de hoveniersbranche bij GreenCademy.


Write your awesome label here.

Wie zijn wij? 

Bij ons leer je buiten de traditionele klaslokalen. We creëren een dynamische leeromgeving voor iedereen die gepassioneerd is over het groene vak.

Ons platform maakt het vak van hovenier toegankelijker met een sterke focus op milieu, duurzaamheid en biodiversiteit. We pakken het tekort aan vakbekwame hoveniers aan door direct toepasbare vakkennis te bieden.

De oprichter

Mijn naam is John Koomen, en met bijna 40 jaar ervaring in de hoveniersbranche heb van ik van dichtbij gezien hoe het vak zich ontwikkelt. Deze ervaring motiveerde mij om GreenCademy op te richten, met als doel het onderwijs te moderniseren en aan te passen aan de wensen van de moderne student: snel, doelgericht en praktisch. Om zo het tekort aan vakmensen op te lossen.
"Mijn passie voor het vak en mijn inzet binnen verschillende besturen tonen mijn toewijding aan de groene sector"
Write your awesome label here.
Write your awesome label here.
Onze leerplek

Werkwijze & aanbod

Direct en doeltreffend
Korte en boeiende videolessen
We werken met ervaren professionals
Modules met alle essentiële vakken

Ontmoet ons team

Wij staan klaar om jou te ondersteunen bij elke stap van je leertraject. Ons team heeft een passie voor groen, innovatie, onderwijs en duurzaamheid. Maak kennis met de mensen die onze missie tot leven brengen:

Marianne Laan

Projectleider

John Koomen

Oprichter

Jesse Koomen

Operationeel manager
Leermeester hovenier geeft uitleg aan aspirant-hovenier over beplantingsplan tijdens praktijkles.

Op de hoogte blijven?
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

We houden je op de hoogte!